luni, 8 octombrie 2007

Sarbatoritii de azi!

Luni, 8 octombrie 2007, este ziua de nastere a lui :


Sigourney Weaver, care implineste azi 58 de ani! Actrita a jucat in filme precum seria Alien, Copycat, Heartbreakers, Snow White: A Tale of Terror, Infamous si recentul Snow Cake, un film pe care vreau foarte mult sa il vad!
Esten o actrita deosebita, de care imi place mult de cand eram mica.




Celebrul actor de comedie Chevy Chase implineste azi 64 de ani! Imi place la nebunie de el iar filmele in care a jucat, Vacation, European Vacation si Christmas Vacation, aka vacantele trasnitei familii Griswold, sunt filmele copilariei mele, pe care le revad cu aceeasi placere de fiecare data...sunt printre cele mai amuzante filme pe care le stiu!

Matt Damon, actorul din seria Bourne, seria Ocean's (Eleven, Twelve, Thirteen), The Departed, The Good Shepherd si lista va continua mult timp pentru ca Matt are mare succes zilele astea, implineste azi 37 de ani!
Kristanna Loken, T-X din Terminator 3, implineste azi 28 de ani. Frumoasa actrita a jucat in mai multe seriale, iar in prezent poiate fi urmarita in serialul de actiune Painkiller Jane, unde are rolul principal!Angus T. Jones, Jake Harper din Two and a Half Men, implineste azi 14 ani!Multi inainte!
Este foarte amuzant in serial!

LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DE AZI!

Niciun comentariu: