luni, 8 octombrie 2007

Celebritati pe cale de a deveni parinti!

Continuand articolul Nou-nascuti celebrii, sunt multe vedete insarcinate in perioada asta!

O sa incep cu actrita Halle Berry, insarcinata in 4 luni cu primul ei copil. Tatal este modelul Gabriel Aubry (31 de ani).
Avand in vedere ca are 41 de ani, actrita a declarat ca doreste inca un copil, imediat dupa ce il va naste pe acesta despre care vorbim :-)
Primele poze sunt cele mai recente, de la premiera ultimului ei film, drama Things We Lost In The Fire. Pare un film interesant, trailer-ul poate fi vizionat aici!



Revenind la sarcina actritei, aceasta declara ca ii place la nebunie sa fie gravida si ca sarcina nu are nicio partea rea! Halle spune ca incearca sa isi asculte corpul, pentru a nu manca mai mult decat trebuie, dar pofteste la ardei iuti aproape tot timpul. Hehe :-)

O alta actrita care va deveni in curand mamica este Isla Fischer, din Wedding Crashers, Hot Rod, Scooby-Doo.
Isla va naste in foarte scurt timp primul ei copil alaturi de logodnicul ei, actorul britanic Sacha Baron Cohen.Milla Jovovich, 31, va naste primul ei copil, o fetita, in noiembrie. Modelul-actrita s-a ingrasat foarte mult in timpul sarcinii, dar a declarat ca nu o deranjeaza prea tare lucrul acesta si ca vrea doar sa se bucure de ultma luna de sarcina si de abia asteapta momentele ulterioare evenimentului...
Tatal copilului este regizorul Paul W.S. Anderson.


Melissa Joan Hart, 31 si sotul ei, rockerul Mark Wilkerson, au anuntat ca asteapta un copil, care se va naste in martie anul viitor! Acesta va fi al doilea copil al cuplului, Melissa si Mark avand un baietel, Mason Walter, de 21 de luni.Actorul Marc Ruffalo (Zodiac, Just Like Heaven, Rumor Has It) si sotia lui, Sunrise Coigney, asteapta al 3-lea copil, in foarte scurt timp! Cei doi mai au un baiat, Keen, nascut in 2001 si o fetita, Bella, care are aproape 2 ani si jumatate!







Niciun comentariu: