duminică, 14 octombrie 2007

Julia Roberts a castigat premiul Cinematheque!

Julia Roberts a primit premiul American Cinematheque de anul acesta, din cadrul ceremoniei americane anuale Cinematheque din 12 octombrie 2007, la hotelul Hilton din Beverly Hills, California.
Denzel Washington i-a "daruit" premul partenerei sale din filmul The Pelican Brief, in cadrul galei de binefacere.

“The American Cinematheque is extremely pleased to honor Julia Roberts at our celebration this year”

a spus Rick Nicita, director al American Cinematheque. El a adaugat :








“Julia Roberts is a true movie star who has delighted audiences and critics in so many pictures, from her first screen appearance in Mystic Pizza through mega-hits like Pretty Woman and Runaway Bride to her Academy Award-winning performance in Erin Brockovich and many, many more. Moviegoers are eagerly awaiting the next chapter in the career of this beloved actress and we are looking forward to thanking her for all that she’s already given us.”

Anul trecut, Julia a prezentat premiul prietenului ei, actorul George Clooney. Al Pacino a castigat in 2005 iar Steve Martin in 2004.

Mie Julia mi se pare extraordinara. Este atat de naturala, draguta si pare un om foarte normal. Iar felul ei de a trai si decizia de a avea o familie si 3 copii departe de barfele si scandalurile hollywoodiene sunt mai multe motive pentru a o indragi si mai mult.
Nu cred ca exista cineva care sa nu o placa deloc....
Am vazut toate filmele ei si de abia astept sa o vad in noi productii, pentru ca mi-e dor de un film cu "frumusica".

Niciun comentariu: