duminică, 28 octombrie 2007

LA MULTI ANI Julia Roberts!!!


Actrita mea preferata, Julia Roberts, implineste azi 40 de ani!


Este o actrita minunata, o femeie foarte frumoasa, vesela, modesta si are o familie si o viata fericite!




Câştigătoare a 10 premii de popularitate şi a numeroase alte premii pentru cea mai bună actriţă, inclusiv Oscarul pentru "Erin Brockovich", Julia se simte împlinită mai ales datorită soţului ei, cameramanul Danny Moder, şi a celor trei copii ai lor, gemenii Phinnaeus Walter şi Hazel Patricia, născuţi în 2004, şi Henry Daniel, născut în iunie 2007.






Julia Roberts se poate mândri cu multe alte realizări: ea a fost prima actriţă care a apărut pe coperta revistei Vogue şi, totodată, prima actriţă care a depăşit pragul de 25 de milioane de dolari, salariu pentru un film. Revista People a inclus-o 11 ani la rând pe lista "celor 50 de oameni cei mai frumoşi din lume", îar în 2001, revista Ladies Home Journal a plasat-o pe locul 11 în topul celor mai influente femei din Statele Unite, înaintea Condoleezzei Rice şi a primei doamne Laura Bush.


Este cea mai buna!



2 comentarii:

Anonim spunea...

cred ca as putea sa o includ cu foarte multa usurinta in categoria actritele mele preferate...am vazut o multime de filme ale ei...joaca foarte bine si e foarte naturala :D

movieaddicted spunea...

yep ;)