luni, 29 octombrie 2007

Halloween - inca 2 zile!

Mai sunt 2 zile pana la Halloween iar pregatirile de Halloween sunt in toi peste tot in lume.
In oraselul italian Triora, sarbatoarea are o semnificatie deosebita, pentru ca localitatea a ramas in cartile de istorie datorita vrajitoarelor care au trait aici. Doua sute de femei au fost executate aici intre 1587 si 1590 dupa ce au fost acuzate de vrajitorie.
Noaptea de Halloween, celebrata pe 31 octombrie, apartine vrajitoarelor, vampirilor, fantomelor si varcolacilor. In orasul italian Triora, atmosfera este speciala in fiecare an, pentru ca toti locuitorii se costumeaza in aceasta noapte terifianta.
Oamenii spun ca asa este normal, mai ales ca localitatea si-a pastrat faima de orasul vrajitoarelor din Evul Mediu. Aceasta pentru ca si acum traiesc vrajitoare in Triora.


Acum ca v-am introdus putin in atmosfera de sarbatoare si v-am si informat despre Halloween, sa va arat si niste poze de la ultima petrecere/gala de binefacere dedicata Halloween-ului : Dream Halloween Benefit!


O sa incep cu Teri Hatcher. Ea a venit costumata in Queen of Spades - Dama de Pica. Actrita a fost insotita de fiica ei, Emerson.
Costumul nu este deloc simplu, si rezultatul te cam sperie. Dar presupun ca asta este si scopul...




Niciun comentariu: