vineri, 26 octombrie 2007

Codul lui Da Vinci - Ingeri si Demoni


Se pare ca filmul Codul lui Da Vinci va avea o continuare! Sony Pictures a dat o declaratie oficiala privind acest lucru, stabilind chiar si data cand va incepe pre-productia viitorului film : februarie 2008! Ingeri & Demoni, continuarea Codului lui Da Vinci, va intra in cinematografe in decembrie 2008.

Tom Hanks isi va relua rolul detectivului Robert Langdon si regizorul Ron Howard, scenaristul Akiva Goldsmansi producatorul Brian Grazer sunt toti cooptati in aceasta continuare adaptata dupa un alt roman al lui Dan Brown. Casting-ul pentru film se afla in desfasurare.

Desi The Da Vinci Code nu a avut incasari spectaculoase in America, unde in 2006 a adunat "doar" 217.5 milioane de dolari, peste peste ocean filmul a avut un succes imens si incasari fabuloase, de peste 540 milioane de dolari.

Datorita succesului acestui film, cei de la Sony au decis sa faca si o continuare, adaptand romanul Angels & Demons, pe care Dan Brown l-a scris in anul 2000, inainte ca romanul Codul lui Da Vinci sa ajunga un bestseller!

Niciun comentariu: