marți, 30 octombrie 2007

Rumer Willis la Halloween Dream Benefit!



Rumer Willis, fiica cea mare a fostului cuplu de actori Bruce Willis si Demi Moore, a participat si ea la gala de binefacere a fundatiei pentru ajutorarea copiilor bolnavi de SIDA - AIDS (aka Halloween Dream Benefit) , de sambata, 27 octombrie 2007!
Eu nu prea inteleg ce vrea sa fie...

luni, 29 octombrie 2007

Halloween - inca 2 zile!

Mai sunt 2 zile pana la Halloween iar pregatirile de Halloween sunt in toi peste tot in lume.
In oraselul italian Triora, sarbatoarea are o semnificatie deosebita, pentru ca localitatea a ramas in cartile de istorie datorita vrajitoarelor care au trait aici. Doua sute de femei au fost executate aici intre 1587 si 1590 dupa ce au fost acuzate de vrajitorie.
Noaptea de Halloween, celebrata pe 31 octombrie, apartine vrajitoarelor, vampirilor, fantomelor si varcolacilor. In orasul italian Triora, atmosfera este speciala in fiecare an, pentru ca toti locuitorii se costumeaza in aceasta noapte terifianta.
Oamenii spun ca asa este normal, mai ales ca localitatea si-a pastrat faima de orasul vrajitoarelor din Evul Mediu. Aceasta pentru ca si acum traiesc vrajitoare in Triora.


Acum ca v-am introdus putin in atmosfera de sarbatoare si v-am si informat despre Halloween, sa va arat si niste poze de la ultima petrecere/gala de binefacere dedicata Halloween-ului : Dream Halloween Benefit!


O sa incep cu Teri Hatcher. Ea a venit costumata in Queen of Spades - Dama de Pica. Actrita a fost insotita de fiica ei, Emerson.
Costumul nu este deloc simplu, si rezultatul te cam sperie. Dar presupun ca asta este si scopul...




duminică, 28 octombrie 2007

LA MULTI ANI Julia Roberts!!!


Actrita mea preferata, Julia Roberts, implineste azi 40 de ani!


Este o actrita minunata, o femeie foarte frumoasa, vesela, modesta si are o familie si o viata fericite!




Câştigătoare a 10 premii de popularitate şi a numeroase alte premii pentru cea mai bună actriţă, inclusiv Oscarul pentru "Erin Brockovich", Julia se simte împlinită mai ales datorită soţului ei, cameramanul Danny Moder, şi a celor trei copii ai lor, gemenii Phinnaeus Walter şi Hazel Patricia, născuţi în 2004, şi Henry Daniel, născut în iunie 2007.






Julia Roberts se poate mândri cu multe alte realizări: ea a fost prima actriţă care a apărut pe coperta revistei Vogue şi, totodată, prima actriţă care a depăşit pragul de 25 de milioane de dolari, salariu pentru un film. Revista People a inclus-o 11 ani la rând pe lista "celor 50 de oameni cei mai frumoşi din lume", îar în 2001, revista Ladies Home Journal a plasat-o pe locul 11 în topul celor mai influente femei din Statele Unite, înaintea Condoleezzei Rice şi a primei doamne Laura Bush.


Este cea mai buna!



sâmbătă, 27 octombrie 2007

Natalie Portman in revista Parade!

























Natalie Portman a aparut pe coperta si intr-un intreg articol al revistei Parade, in care vorbeste despre copilaria ei si despre calatoria in Africa!

Puteti gasi fragmente ale interviului aici!

Citat de vedeta : David Duchovny

"I love dogs. They live in the moment and don't care about anything except affection and food. They're loyal and happy. Humans are just too damn complicated."

Iubesc cainii. Ei se bucura de fiecare clipa si nu le pasa decat de hrana si afectiune. Ei sunt loiali si fericiti. Oamenii sunt pur si simplu complicati!

Stiati ca...?


Steve Martin a fost cea mai frecventa gazda a show-ului SATURDAY NIGHT LIVE?

Halle Berry la Festivalul de Film de la Roma


Halle Berry se afla la Roma, pentru premiera filmului Things We Lost In The Fire, in timpul celei de-a 9- zi a Festivalului de Film de la Roma, vineri, 26 octombrie 2007!

Viitoarea mamica arata extrem de bine si stie cu siguranta sa isi aleaga hainele de gravida..sunt superbe! Halle, 41 de ani , a fost insotita de regizoarea filmului, Suzanne Bier.




Halloween Preview

Ca tot se apropie Halloween-ul, m-am gandit sa va introduc in atmosfera de pe acum, aratandu-va o poza comico-tragica cu Tori Spelling, sotul ei si fiul lor, Liam, costumati pentru o petrecere de acest gen!


vineri, 26 octombrie 2007

Kate Beckinsale!


Kate Beckinsale este o actrita foarte, foarte frumoasa!
Ea se afla in poze la PBS Symposium.

Woody Harrelson si Oliver Stone = Pinkville!

Woody Harrelson va lucra din nou impreuna cu regizorul filmului Natural Born Killers, celebrul Oliver Stone, la drama de razboi, Pinkville.



The Hollywood Reporter a anuntat azi ca Woody Harrelson va juca in Pinkville alaturi de Bruce Willis si Channing Tatum (momentan), actiunea filmului fiind bazata de masacrul My Lai din 1968. Pre-productia filmului va incepe candva in 2008...

Harrelson va juca rolul Col. Henderson, un ofiter insarcinat cu infaptuirea masacrului, in timp ce Bruce Willis va fi William R. Peers, generalul care investigheaza masacrul, iar Tatum va fi Hugh Thompson Jr., un pilot de elicopter care devine erou al armatei dupa ce ii ajuta pe locuitorii satului sa se salveze si mai apoi depune marturie impotriva soldatilor implicati. (in masacru)

Imi place la nebunie filmul Natural Born Killers! L-am vazut de nenumarate ori si de fiecare data m-a impresionat..este un film fascinant, chiar daca are un subiect cam bolnav si imoral.
Merita vazut!

27 Dresses : filmari, poze, trailer...


27 Dresses este o comedie romantica care prezinta povestea lui Jane, o femeie idealista si deloc egoista, care a avut ghinionul sa fie mereu domnisoara de onoare si niciodata mireasa; acest lucru nu pare sa schimbe prea curand mai ales cand Jane este obligata sa participe, ca domnisoara de onoare, desigur, la nunta surorii ei Tess cu barbatul pe care Jane il iubeste in secret (seful lui Jane)!

Katherine Heigl joaca rolul lui Jane, iar personajul masculin - posibilul partener al lui Jane - este interpretat de James Marsden (:X preferatul meu in ceea ce priveste infatisarea!)

Filmul va intra in cinematografele din America pe 11 ianuarie 2008!













Am pus poze de la filmari, pentru ca am adunat destul de multe de-a lungul timpului. A aparut si trailer-ul de curand. Il puteti vedea aici!