joi, 2 august 2007

Viitori parinti celebri

In aceasta perioada, numeroase vedete se pregatesc sa devina parintii. Fie ca sunt intr-o luna avansata, sau doar in cateva saptamani, toata sunt incantate si emotionate si asteapta cu nerabdare cea mai importanta schimbare din viata lor!




Desi nu a fost facuta o declaratie oficiala din partea cantaretei, Christina Aguilera, in varsta de 27 de ani (pe 18 decembrie) asteapta un copil! Potrivit E! News (primii care au dat vestea), cantareata este insarcinata cu sotul sau, producatorul Jason Bratman. Pentru amandoi, acesta este primul copil!




Fausto Aguilera, indepartatul tata al Christinei, nu a mai rezistat si a declarat : "Sunt extrem de emotionat. Ii doresc toata fericirea din lume! "
Zvonurile au fost confirmate zilele trecute chiar de catre sotul ei, Jordan Bratman. "Sunt fericit! Vreau din tot sufletul ca sotia mea sa-si implineasca toate obiectivele.
Un prieten al cuplului a declarat ca viitoarea mamica "este incantata. Planuia sa ramana insarcinata de ceva timp"

In Touch Weekly declarat ca Aguilera este insarcinata in aproape 18 saptamani si ca aceasta a fost pe 25 iulie la centrul medical Cedars-Sinai din Los Angeles pentru a efectua o ultrasonografie si a aflat ca va naste in jurul datei de 15 decembrie poate chiar de ziua ei, pe 18!:D si ca va avea o fetita!

Felicitari cuplului si sper sa aiba o sarcina usoara si fara probleme!
Ce ma bucur ca e insarcinata!


Julianna Margulies, (41 de ani) cunoscuta mai ales pentru rolul sau din serialul E.R. , si logodnicul ei Keith Lieberthal asteapta primul lor copil, undeva in decembrie.

Felicitari!

Mi-a placut foarte mult de ea in E.R.
Serialul acela a fost f bun..ma refer la prima parte, cu actorii vechi (printre care si viitoarea mamica) Imi amintesc ca ma uitam cu fratele meu la fiecare episod si ne placea la nebunie!







Bridget Moynahan (Serendipity, Recrutul, Eu Robotul), 37 de ani, este insarcinata in ultima luna (dupa socoteala mea). Tatal copilului este jucatorul de fotbal american Tom Brady, (30 de ani azi, 3 august 2007!) care a aflat vestea ca fosta lui iubita este insarcinata din presa, in timp ce petrecea o frumoasa vacanta la Paris, alaturi de actuala lui iubita, supermodelul Gisele Bundchen.





























Nicole Richie
, fiica celebrului cantaret Lionel Richie, a anuntat oficial, in cadrul stirilor ABC :
“Yes, I am. We are. I’m almost four months,” ca este insarcinata cu solistul formatiei Good Charlotte, iubitul ei, Joel Madden (28 de ani) .





Potrivit publicatiei
In Touch Weekly, Nicole, 26 de ani (care face parte din reality show-ul The Simple Life, alaturi de Paris Hilton) a fost pe data de 25 iulie la centrul medical Cedars-Sinai din Los Angeles (in aceeasi zi si acelasi loc precum Aguilera) si, dupa ce a efectuat o ecografie a aflat ca va avea un baiat!
Desi a spus ca ar fi vrut sa aiba o fetita, Nicole a zis ca e fericita ca o sa aiba un baiat si ca ii place toata aventura asta care este de abia la inceput!




































Actorul Chris O'Donnell, 37 de ani, (Vertical Limit, Parfum de femeie, Batman si Robin...) si sotia acestuia asteapta un copil. Este al 5-lea pentru cuplu. Nu a fost declarata data cand se va naste. Viitorul copil va avea se va alatura celor 4 frati : Lily Ann, 7, Christopher Eugene Jr. , 6, Charles McHugh , 4, si Finley, 16 luni.



Niciun comentariu: