vineri, 17 august 2007

La Multi Ani Robert de Niro si Sean Penn!

Am gasit cel mai frumos mod de a incepe sa scriu iar pentru blog!
17 august este o zi destul de importanta pentru lumea filmului. Pe aceasta data s-au nascut doi actori extrem de talentati si de iubiti de mai toti cei pasionati de aceasta lume.


Primul este ROBERT DE NIRO, care implineste azi 64 de ani. El este considerat unul dintre cei mai talentati actori din perioada lui si chiar pana azi, avand o cariera care dureaza de peste 40 de ani. A jucat in numeroase filme, a castigat 2 Oscaruri (putine pentru talentul sau inegalabil) .
Mi-e greu sa cred ca un om care se uita la filme, nu neaparat f des, nu a vazut macar un film cu Bob de Niro (cum i se spune cel mai des) sau nu a auzit macar de el. Nu o sa insir toata lista (pentru ca e maaaare, nici nu le-am vazut pe toate din pacate!) cu filmele in care a jucat ci o sa amintesc doar cateva care mie mi-au placut in mod deosebit : The Godfather: Part II, Casino, Taxi Driver, The Untouchables, Goodfellas, Meet the Parents, Analyze this...
















































Pe 17 august 1960 s-a nascut Sean Penn, unul dintre actorii mei preferati!
Recunosc ca nu am vazut (in ultimii ani cel putin) decat filmele lui mai recente, dar sunt extraordinare! Prestatia lui din I am Sam, tot filmul de altfel, este genial, emotionant, unic. Trebuie vazut neaparat! Sean Penn face un rol f f f f f f f bun!
Mystic River intra in categoria filmelor mele preferate iar Sean Penn mi-a placut enorm in acest film (prestatie plus fizic :-) Este un film extraordinar

2 comentarii:

andrei cavassi spunea...

Foarte tare blogu;)...shi eu sunt obsedat de filme shi as vrea sa vad mai multe trailere pe blog cu filme ce tre sa apara.keeo up the good work.

movieaddicted spunea...

merci merci ;)
acum studiam ceva trailere, o sa postez despre ele f curand
merci pentru sfaturi, sa imi zici daca mai e ceva si sa fii la curent cu blogul!
:)