miercuri, 22 august 2007

Sweeney Todd! (2)

Au aparut 2 imagini noi din timpul productiei filmului Sweeney Todd!
Filmul este regizat de Tim Burton (extraordinar regizor) si este o adaptare a thriller-ului musical al lui Stephen Sondheim.
Sweeney Todd (Johnny Depp) jura sa se razbune dupa ce a fost inchis pe nedrept, eroare cu consecinte tragice asupra vietii sotiei si fiicei sale. Fost barbier, Todd se intoarce dupa ispasirea pedepsei sa-si redeschida salonul de frizerie, numai ca "cei pe care-i barbiereste nu vor mai fi vazuti niciodata". Todd este ajutat de complicea sa Mrs. Lovett (Helena Bonham Carter), ale carei celebre placinte contin ingrediente diabolice.
Altii actori care joaca in acest film pe care de abia astept sa il vad sunt Alan Rickman, Sacha Baron Cohen si Helena Bonham Carter.

In a doua imagine este regizorul Tim Burton care ii da cateva sfaturi lui Depp in pauza de filmare. Johnny Depp este actorul cu care ii place cel mai mult sa lucreze lui Burton, cei doi fiind buni prieteni.

Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street are premiera pe 21 decembrie in lume iar la noi la 1 februarie 2008!!!!! :-(

Niciun comentariu: