joi, 2 august 2007

Blonde Ambition....da da



Ultimul film in care joaca mai nou actrita Jessica Simpsons (habar nu am de unde i-a venit ideea asta stralucita sa joace in filme..as fi vrut asa mult sa nu fi facut asta) se numeste Blonde Ambition si vorbeste despre personajul Jessicai, Katie, care pleaca la oras si dintr-o intamplare devine sau vrea sa devina cineva important intr-o mare companie (de unde si titlul...).

Potrivit Us Weekly , se pare ca filmul va aparea direct pe DVD, este un film oribil si este cat de cat asteptat pentru ca joaca Jessica in el.
Purtatorul de cuvant al canteretei - actrite (?!?!) a negat zvonurile si a declarat ca va fi cu siguranta o lansare in cinematografe.
Purtatorul de cuvant al studioului de film responsabil de Blonde Ambition a declarat ca nu s-au stabilit planurile finale de distribuire si ca este prea devreme pentru o declaratie oficiala.

Mie zau daca imi pasa cum este lansat, in primul rand pentru ca va fi lansat (poate) doar in SUA si cel mai important, nu mai vreau sa vad niciun film in care joaca ea (oriunde!). Employee of the month a fost de ajuns...

Niciun comentariu: