miercuri, 5 septembrie 2007

Stirile de azi (2)


Azi, actorul Michael Keaton implineste 56 de ani. Am vazut chiar ieri imagini din Un barbat multiplicat (1996), un film foarte frumos pe care cred ca l-am vazut de peste 10 ori. Toate filmele "vechi" adica cele din anii '80 - '90 au ceva special pentru mine si cred ca nu se mai fac atat de multe filme care te emotioneaza cu adevarat in ziua de azi.



Ceilalti sarbatoriti de azi sunt :

  • William Devane - 70 de ani
  • Rose McGowan - 34 de ani
  • Raquel Welch - 67 de ani



Creatoarea de moda Maria Lucia Hohan are succes in strainatate. Bravo ei!
Iata si site-ul : http://www.marialuciahohan.com/


Mariah Carey
revine cu un nou album. Si au aparut si noi poze cu ea, de la petrecerea "alba" a cantaretului P. Diddy! Imi place cum arata acum...iar vocea ei este unica...
























Jude Law a fost arestat pentru ca a atacat un fotograf, in afara casei sale din Londra. Potrivit surselor, Law l-a acuzat pe fotograf ca este un pedofil pentru ca incerca sa le faca poze copiilor actorului. fotograful neaga insa acuzatiile, sustinand chiar ca nici nu avea aparatul foto in mana la momentul incidentului.



"I was at a bus stop near Jude's house but I wasn't taking pictures of him. My camera was still in the bag."
He was by himself when he recognized me and started accusing me of being a pedophile and that all I wanted to do was take pictures of his children. I was shocked at his behavior."

Law a fost dus la politie si i s-au luat amprentele pentru "suspicion of causing bodily harm." El a iesit pe cautiune si trebuie sa se intoarca in octombrie.
Sursa : ziarul The Sun



Mary-Kate Olsen a avut un weekend "fierbinte" . Nu as vrea sa vad asta!




Heath Ledger si Michelle Williams
s-au despartit, confirma Us Weekly. Asta da veste trista :( (pentru ca au si un copil impreuna...)

Un apropiat al cuplului sustine ca actorii "s-au despartit amicabil si in liniste acum cateva saptamani"

“The relationship had been rocky recently. They tried very hard to make it work but finally decided to separate. They just grew apart.”

Heath si Michelle, care locuiesc in Brooklyn, NY, au impreuna o fetita, Mathilda Rose (un nume normal!!!), de 23 de luni , s-au cunoascut pe platourile de filmare la Brokeback Mountain.

“They have a beautiful daughter and they are both committed to being great parents.”

Nu a dat insa declaratii oficiale despre despartire niciunul dintre ei.

Niciun comentariu: