luni, 30 iulie 2007

Desperate Housewives - ce au mai facut nevestele ?! (2)





Felicity Huffman, interpreta personajului Lynette Scavo, a participat si ea la nunta colegei sale de platou (Eva Longoria) asa ca s-a aflat in Franta in ultima perioada. Inainte de asta, a participat la premiera noului sau film, Georgia Rule in care joaca alaturi de celebra Jane Fonda si de Lindsay Lohan, film pe care ma chinui sa il vad zilele astea.
Pozele sunt de la plecarea actritei si a sotului sau de la hotelul din Paris, catre petrecerea de nunta a Evei Longoria si a lui Tony Parker.

Iar ultima poza este de la filmarile noului proiect al actritei, filmul Phoebe in Wonderland, care se afla in post productie si care va aparea in 2009 din cate am citit. Ea joaca in acest film care din cate vad e putin fantastic alaturi de Elle Fanning, sora mai mica a lui Dakota Fanning (Uptown girls, Charlotte's Web, Hide and Seek etc.)









Nicollette Sheridan, Edie Britt din DH, si-a petrect vacanta in Franta, alaturi de actualul ei iubit, cantaretul Michael Bolton.
Ultimele stiri despre ea sunt ca l-ar insoti pe iubitul ei la concertele sale (inclusiv la cel din Romania!) si ca ar inregistra o piesa alaturi de acesta. Destul de ciudat....

Si ea a participat la nunta colegei sale Eva Longoria.





Ultima nevasta disperata (dar nu cea din urma!), Susan Mayer este interpretata de actrita Teri Hatcher, care s-a aflat si ea in Franta luna aceasta, pentru nunta colegei sale.
In poza este actrita, alaturi de fiica ei de 10 aproape ani, Emerson Rose, la petrecere.

Niciun comentariu: