luni, 30 iulie 2007

Desperate Housewives - ce au mai facut nevestele ?! (1)


Pana pe data de 23 septembrie, atunci cand este premiera sezonului 4 din serialul Neveste Disperate, actritele sunt (au fost, de fapt) in vacanta. Spun au fost, pentru ca au inceput deja filmarile la sezonul 4...de aceea Eva Longoria nu a putut sa stea foarte mult timp in luna de miere, dupa luxoasa sa nunta de pe 7 iulie, din Franta.

Dar ce fac in prezent (sau aproape) cele 5 neveste?
Pai sa le luam pe rand:



Eva Longoria,
interpreta personajului Gabrielle, s-a casatorit pe 7 iulie, dupa cum am scris mai sus, cu jucatorul de baschet Tony Parker, iubitul actritei de ceva timp, intr-o ceremonie fastuoasa cu o multime de oameni celebrii, printre care Teri Hatcher, Felicity Huffman, Sheryl Crow, Jessica Alba, la biserica Saint-Germain-l’Auxerrois din Paris.
Cei doi tineri casatoriti au zburat dupa nunta in statiunea exclusivista din Caraibe, Turks si Caicos, unde s-au relaxat si s-au bucurat unul de altul.
Dupa 11 zile din ziua nuntii, actrita s-a intors pe platourile de filmare ale renumitului serial, unde se afla si in prezent :)
Poza de mai sus este din aeroport, cand cei 2 s-au intors din cele 10 zile "de miere"





Marcia Cross
, interpreta personajului Bree (preferata mea!) a nascut gemene, fetite, pe care le-a numit Savannah si Eden (niste nume destul de comune pt Hollywood).
Actrita, 45 de ania si sotul sau, de profesie broker (50 de ani) si-au botezat fetitele pe data de 18 iunie, intr-o ceremonie Baptista. Poza este de la botez :)
In prezent, aceasta se afla pe platourile de filmare al sezonului 4 din DH.

Niciun comentariu: